Oferta ARCUB

logo-160xauto_0_1

O premiera in activitatea societatii Interim Plus care a castigat, pentru prima data, o licitatie pe piata publica din Romania.
Noi am fost selectaţi pentru a efectua servciul de recrutare si leasing de personal pentru Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB (Oferta CPV – 79620000-6).
Această instituție, administrata de Consiliul General al Municipiului București, acționează ca o legătură între autoritățile locale și societatea civilă în numeroase operațiuni culturale cum ar fi concerte, spectacole, expoziții etc.
Contractul a debutat cu data de 1 iunie 2016 pentru o perioadă de 7 luni (cu posibilitate de prelungire) și pentru cel puțin 70 de persoane din domenii diverse:
Domeniul artistic: regizori, tehnicieni de sunet, maestru de lumini, montatori decor, consultanți artistici etc.
Domeniul administrativ: contabili, specialiști HR, manageri, specialiști relații publice etc.
Domeniul economic: agenți comerciali, specialiști achiziții publice, specialiști marketing etc.
Ca în orice ofertă, a trebuit să ne poziţionăm competitiv atât în termeni de preţ, de reactivitate (la nivel de recrutare), know-how (privind punerea în aplicare a furnizării serviciilor noastre) cat si ca abordare tehnică şi metodologică pentru o colaborare pe termen lung.

În concluzie, pentru toate aceste atuuri, Interim Plus a fost selectată si se detaseaza vizibil de concurentii sai.
Dincolo de domeniul de aplicare a contractului și legitimitatea clientului, această reuşită confirmă puterea noastră în creșterea pe piața românească de intermediere și recrutare.
In acelasi timp, validează abilitățile și punctele noastre forte și va marca fără îndoială un punct de cotitură în dezvoltarea noastră .

Mai multeinformaţiipe :
http://arcub.ro/despre-arcub/despre/

Cauți un loc de munca ? Demande de devis