Ofertele noastre

Muncă temporară

Vă confruntați cu o creștere temporară a activității? Doriți să îmbunătățiți flexibilitatea sau să reduceți costurile legate de resursele umane? Noi vă putem ajuta!

Interim Plus operează în România din anul 2007 şi administrează în prezent mai mult de 400 de contracte de muncă temporară.

Intervenim pentru toate meseriile din domeniul serviciilor (cameriste, bucătari, informaticieni, tehnicieni, maşinişti, recuziteri etc.), din domeniul construcțiilor (dulgheri, zidari, tencuitori, rigipsari, electricieni, instalatori etc.), din domeniul industrial (strungari, sudori, mecanici, lăcătuşi etc.) dar și din domeniul agroalimentar (măcelari, îngrijitori fermă etc.).

Oferta noastră se potriveşte atât pentru clienţi persoane juridice private cât şi pentru instituţii de stat sau locale. Adaptăm oferta şi procedurile noastre în funcţie de nevoilor dumneavoastră.

Oferta noastră include

Redactarea şi administrarea contractelor de muncă temporară
Vizite medicale şi instructaj SSM
Pontaj lunar şi evidenţa concediilor
Decont transport, tichete de masă şi alte avantaje în natură
Plata salariilor
Plata contribuţiilor şi impozitelor datorate către bugetele statului
interim2

 

Şi cum se calculează comisionul nostru?

 

Comisionul nostru este un procent din sumele lunare avansate de către Interim Plus decurgând din/sau în legatură cu contractele de muncă temporară, inclusiv dar fără a se limita la, salariu, alte drepturi de natură salarială (prime, tichete de masăetc.), contribuţii şi impozite datorate către bugetele statului, toate costurile legate de SSM (inclusiv vizite medicale, instruire introductiv generală sau costurile de cercetare în caz de accident de muncă) etc., socotite lunar pentru fiecare salariat temporar pus la dispoziţie.

 

Cauți un loc de munca ? Demande de devis