Cine suntem

Valorile noastre

După mai bine de 35 de ani experiența în domeniul muncii temporare și al recrutării, Interim Plus a dobândit un ”know-how” unic pe care îl pune atât în slujba interimarilor cât și al clienților săi.
Oferind precizie, rapiditate și flexibilitate, munca temporară este o unealtă indispensabilă ce garantează succesul afacerii dumneavoastră și pe care vi-l punem la dispoziție cu profesionalism datorită reactiviații noastre și expereinței specifice.

 

PARTENER ACTIV :

Interim Plus este o companie de talie mijlocie, prin urmare, va garantăm o colaborare de încredere prin care ne angajăm să dezvoltăm un parteneriat pe termen lung, atât cu colaboratorii noștri cât și cu clienții noștri. Primul nostru obiectiv este acela de a satisface nevoile partenerilor noștri în fiecare zi, cu profesionalism, comunicare și capacitate de reacție.

 

TRANSPARENȚĂ :

Furnizând un serviciu în care încrederea este indispensabilă, acționam cu onestitate și transparență în toate circumstanțele. Atât cu privire la aspectele juridice cât și la cele financiare, vă punem la dispoziție toate garanțiile necesare și răspundem tuturor solicitărilor. Datorită acestui aspect, rămânem un jucator important în domeniul nostru și clienții noștri nu sunt doar clienți, ci reali parteneri.

 

respectul :

Respectul este pentru Interim Plus o valoare primordială pe care o punem în aplicare atât în relația cu clienții noștri, cât și cu angajații noștri interni sau temporari. Fiind temelia unor bune relații profesionale și comerciale, acordăm o importanță deosebită acestui aspect. Cel mai ilustrativ aspect este faptul ca 75% din angajații noștri temporari ne-au rămas fideli și lucreaza cu noi de la inceput.

 

eficientizarea :

Pentru că o recrutare reușită este o recrutare profitabilă pentru toată lumea implicată, nevoile clienților noștri cât și cele ale candidaților, rămân prioritațile noastre, garantând într-un final compatibilitatea între nevoile partenerilor și competențele angajaților.

De asemenea, pentru că satisfacția dumneavoastră  este scopul nostru, am implementat soluții personalizate și gata de utilizare pentru a satisface cel mai bine așteptarile și nevoile dumneavoastră.

Cauți un loc de munca ? Demande de devis