Leasing si recrutare

Principii leasing

La sfârșitul secolului al XX-lea, in Europa de Vest, munca temporară s-a dezolvat într-un ritm exponențial astăzi devenind o unealtă de bază a managementului resurselor umane. Economia și legislația din România s-au adaptat, astfel, putem să vă  propunem și dumneavoastră aceleași facilitați. Principiul de bază este de a vă oferi o flexibilitate maximă în gestiunea resurselor umane.

Munca prin agent de munca temporară este munca prestată de un salariat  care a încheiat un contract de muncă temporară cu un agent de muncă temporară si care, este pus la dispoziția utilizatorului pentru a lucra  sub supravegherea și conducerea acestuia din urmă.

Pe toată durata misiunii, salariatul temporar beneficiază de salariul plătit de agentul de muncă temporară. Agentul de muncă temporară este cel care reține și virează toate contribuțiile și impozitele datorate de salariatul temporar către bugetele statului și platește pentru acesta toate contribuțiile datorate în condițiile legii.

Societatea Interim Plus, ca agent de muncă temporară, este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale să încheie contracte de muncă temporară cu salariații pentru a-i pune la dispoziția utilizatorului, pentru a lucra pe perioada stabilită de contractul de punere la dispoziție, sub supravegherea și conducerea acestuia.

Un utilizator poate apela la agenți de muncă temporară doar pentru executarea unei sarcini precise și cu caracter temporar.

 

Pentru mai multe detalii juridice, apasati aici.

Cauți un loc de munca ? Demande de devis